نماز مائده ی آسمانی
حیف است که یاران از این مائده های آسمانی خداداد محروم بمانند
درباره وبلاگ


از خدا حرف زدن خیلی قشنگه اما قشنگتر اینه که خود خود پروردگار با همه ی عظمتش با ما حرف بزنه! چقدر جای افسوس داره اگه نفهمیم چی داره به ما می گه؟!
آخرین مطالب
نويسندگان

  آیا نرسیده است آن وقتی که دل مردم باایمان،

 دل مردمی که ادعایایمان می کنند

 نرم بشود برای پذیرش یاد خدا؟

 قساوت قلب تا کی؟غفلت و بی خبری تا کی؟

 خوابیدن تا کی؟ حرام خواری تا کی؟

دروغگویی و غیبت کردن تا کی؟

 شرابخواری و قماربازی تا کی؟

 معصیتتا کی؟

این صدای خداست، مخاطبش هم ما مردم هستیم،

 خدا دارد بهما می گوید: ای بنده من، ای مسلمان!

 آن وقتی که این دل تو میخواهد نرم بشود برای یاد خدا،

 خاضع و خاشع بشود برای یاد خدا،

 کیمی خواهد برسد؟ 

أَلَمْ یَأْنِ لِلَّذِینَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِكْرِ اللَّهِ وَمَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَلَا یَكُونُوا كَالَّذِینَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلُ فَطَالَ عَلَیْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ ۖ وَكَثِیرٌ مِنْهُمْ فَاسِقُونَ ( 16 ) حدید

آیا برای اهل ایمان وقت آن نرسیده که دل هایشان برای یاد خدا و قرآنی که نازل شده نرم و فروتن شود؟ و مانند کسانی نباشند که پیش از این کتاب آسمانی به آنان داده شده بود، آن گاه روزگار [سرگرمی در امور دنیا و مشغول بودن به آرزوهای دور و دراز] بر آنان طولانی گشت، در نتیجه دل هایشان سخت و غیر قابل انعطاف شد، و بسیاری از آنان نافرمان بودند. ( 16 )

 مردی بود به نام فضیل بن عیاض، معاصر با امام صادق علیه السلام. او از معاریف است. یکی از مردانی است که دورانی از عمر خودش را به گناه و فسق و فجور و دزدی و سرقت و این حرفها به سر برده است، بعد یک انقلاب روحی عجیبی پیدا می کند و تتمه عمر خودش را (نیمی از عمر خودش را) در تقوا و زهد و عبادت و در معرفت و حقیقت خواهی به سر می برد. داستان معروفی دارد. 


او یک دزد معروفی بود سر گردنه گیر و خودش داستان خودش را این طور نقل می کند، می گوید شبی خانه ای را در نظر گرفته بودم که آن شب آن خانه را بزنم. دیوار بلندی داشت. از نیمه شب گذشته بود. از دیوار بالا رفتم. به آن بالای دیوار که رسیدم و می خواستم پایین بیایم، در یکی از خانه های همسایه (یا در بالاخانه) مرد عابد و زاهد و باتقوایی، از آن مردمی که شبهای خودشان را زنده نگه می دارند، اتفاقا مشغول خواندن قرآن بود، با یک آهنگ خوش و لحن بسیار زیبایی. از قضا تا رسید بالای دیوار، مرد قاری قرآن و عابد به این آیه رسیده بود: «الم یأن للذین آمنوا ان تخشع قلوبهم لذکرالله و ما نزل من الحق» (حدید/16). 


 معنی آیه این است: آیا نرسیده است آن وقتی که دل مردم باایمان، دل مردمی که ادعای ایمان می کنند نرم بشود برای پذیرش یاد خدا؟ قساوت قلب تا کی؟ غفلت و بی خبری تا کی؟ خوابیدن تا کی؟ حرام خواری تا کی؟ دروغگویی و غیبت کردن تا کی؟ شرابخواری و قماربازی تا کی؟ معصیت تا کی؟ این صدای خداست، مخاطبش هم ما مردم هستیم، خدا دارد به ما می گوید: ای بنده من، ای مسلمان! آن وقتی که این دل تو می خواهد نرم بشود برای یاد خدا، خاضع و خاشع بشود برای یاد خدا، کی می خواهد برسد؟ 


آنچنان این مرد عابد این آیه را خواند که فضیل که بالای دیوار بود برایش چنین تجسم پیدا کرد: این خداست که این بنده اش فضیل را مخاطب ساخته است، می گوید: فضیل! دزدی و غارتگری و چپاول تا کی؟ تا آیه را شنید، تکانی خورد. یک وقت گفت خدایا همین الآن وقتش است و همان جا از دیوار پایین آمد، توبه ای کرد توبه نصوح، توبه ای که این مرد را در ردیف عباد درجه اول قرار داد.

سه شنبه 4 مهر 1398برچسب:, :: 6:17 :: نويسنده : زهرا گاذرپور

  آگاه باشيد همانا اين قرآن پند دهنده‏ اى است كه نمى ‏فريبد، و هدايت كننده‏ اى است كه گمراه نمى‏ سازد، و سخنگويى است كه هرگز دروغ نمى ‏گويد.

كسى با قرآن همنشين نشد مگر آن كه بر او افزود يا از او كاست، در هدايت او افزود و از كور دلى و گمراهى ‏اش كاست.

آگاه باشيد كسى با داشتن قرآن، نيازى ندارد و بدون قرآن بى نياز نخواهد بود. پس درمان خود را از قرآن بخواهيد، و در سختى‏ ها از قرآن يارى بطلبيد، كه در قرآن درمان بزرگ‏ترين بيمارى‏ ها يعنى كفر و نفاق و سركشى و گمراهى است، پس به وسيله قرآن خواسته‏ هاى خود را از خدا بخواهيد،

و با دوستى قرآن به خدا روى آوريد، و به وسيله قرآن از خلق خدا چيزى نخواهيد، زيرا وسيله‏ اى براى تقرّب بندگان به خدا، بهتر از قرآن وجود ندارد.
آگاه باشيد، كه شفاعت قرآن پذيرفته، و سخنش تصديق مى ‏گردد، آن كس كه در قيامت، قرآن شفاعتش كند بخشوده مى‏ شود، و آن كس كه قرآن از او شكايت كند محكوم است،

در روز قيامت ندا دهنده‏اى بانگ مى ‏زند كه:  «آگاه باشيد امروز هر كس گرفتار بذرى است كه كاشته و عملى است كه انجام داده، جز اعمال منطبق با قرآن» پس شما در شمار عمل كنندگان به قرآن باشيد، از قرآن پيروى كنيد، با قرآن خدا را بشناسيد، و خويشتن را با قرآن اندرز دهيد، و رأى و نظر خود را برابر قرآن متّهم كنيد، و خواسته‏ هاى خود را با قرآن نادرست بشماريد.

چهار شنبه 15 شهريور 1398برچسب:, :: 1:52 :: نويسنده : زهرا گاذرپور

 

آری این قرآن نور چشم رهروان و درمان سینه ی مؤمنان و پرهیزگاران است  اما بر دلهای ستیز کنندگان و منکران مرض و دردی بی درمان است! و کوری و پرده ای است بر چشمان منافقان و دو رویان خودخواه!!!

 يُضِلُّ بِهِ كَثِيرًا وَيَهْدِي بِهِ كَثِيرًا ۚ وَمَا يُضِلُّ بِهِ إِلَّا الْفَاسِقِينَ ( 26 )بقره

  اما آنها که راه کفر را پيمودهاند، (اين موضوع را بهانه کرده) ميگويند: (منظور خداوند از اين مثل چه بوده است؟!) (آري،) خدا جمع زيادي را با آن گمراه، و گروه بسياري را هدايت ميکند، ولي تنها فاسقان را با آن گمراه مي سازد!( 26 )  

پنج شنبه 26 مرداد 1398برچسب:متقین ,ایمان,غیب, :: 2:56 :: نويسنده : زهرا گاذرپور

به کلام صریح پروردگار در سوره ی بقره :قرآن هدایت است برای متقین( هُدًى لِلْمُتَّقِينَ)

متقین چه کسانی هستند؟

کسانی که به غیب ایمان دارند الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ یعنی با همه ی وجود عالم غیب را باور دارند و به آن ایمان دارند

و بر پا دارنده ی نماز هستند وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ خداوند نفرموده نماز می خوانند بلکه بر پادارنده ی نماز هستند ونماز را زنده نگه می دارند و برای احیای آن می کوشند!

و از آنچه روزی به آنها داده ایم انفاق می کنند وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ(نه فقط آنچه زیاد می آورند که از روزی ای که به آنها داده ایم! انفاق می کنند!) به کتابی که بر تو نازل کرده ایم ایمان دارند وَالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ به آن ایمان دارند و با همه ی وجود آن را باور دارند پس در همه ی کارها قرآن مرجع آنهاست!

و به کتابهای آسمانی قبل ایمان دارند وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ 

و به آخرت یقین دارند با همه ی وجود آن را حس می کنند و برای آن تلاش می کنند! وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ

ذَٰلِكَ الْكِتَابُ لَا رَيْبَ  فِيهِ  هُدًى لِلْمُتَّقِينَ ( 2 ) الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ ( 3 )  وَالَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِمَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ وَمَا أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِكَ وَبِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ ( 4 ) 
 آن کتاب با عظمتي است که شک در آن راه ندارد، و مايه هدايت پرهيزکاران (متقین) است. ( 2 ) (متقین) کساني هستند که به غيب (=آنچه از حس پوشيده و پنهان است) ايمان مي آورند، و نماز را برپا ميدارند، و از تمام نعمتها و مواهبي که به آنان روزي داده ايم، انفاق ميکنند. ( 3 ) و آنان که به آنچه بر تو نازل شده، و آنچه پيش از تو (بر پيامبران پيشين) نازل گرديده، ايمان ميآورند، و به رستاخيز يقين دارند. ( 4 )

خداوند  می فرماید قرآن هدایت است برای متقین و هدایت و رحمت است برای مؤمنین:

هدی للمتقین.بقره 2 .هدی ورحمة للمؤمنین. یونس 57. هدی ورحمة لقوم یؤمنون.اعراف 52 و203 ونحل 64

حال می خواهیم بدانیم از نظر پروردگار مهربان متقین چه کسانی هستند؟

خداوند در آیه ی شانزده و هفده سوره ی آل عمران متقین را برای ما معرفی می کند

{ الذین یقولون ربنا اننا آمنا فاغفر لنا ذنوبنا وقنا عذاب النار *

الصابرین و الصادقین و القانتین و المنفقین و المستغفرین بالاسحار * }

{ متقین همان کسانی هستند که می گویند : پروردگارا ما ایمان آوردیم پس گناهان ما را بیامرز و ما را از عذاب آتش نگاه دار * همان ها که (در برابر مشکلات و در مسیر اطاعت و ترک گناه) استقامت می ورزند و راستگو هستند و در برابر خدا خضوع دارند و در راه او انفاق می کنند و در سحرگاهان استغفار می کنند}

امام صادق (ع) در تفسیر این آیه می فرمایند هرکس در نماز وتر (آخرین رکعت نماز شب) هفتاد بار بگوید " استغفرالله ربی و اتوب الیه " و تا یکسال این عمل را ادامه دهد خداوند اسمش را در استغفار کنندگان در سحر (مستغفرین بالاسحار) قرار می دهد و او را مشمول عفو و رحمت خود می فرماید

حقیقت متقی بودن چقدر با ارزش و دست یافتن به آن چقدر مشکل است !!!

پروردگارا خودت دست ما را بگیر و یاریمان فرما تا جزو متقین باشیم و مشمول هدایت و رحمت قرآن باشیم

صفحه قبل 1 صفحه بعد
موضوعات



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 80
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته : 86
بازدید ماه : 80
بازدید کل : 28646
تعداد مطالب : 178
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1